top of page

TÄTÄ ON ME.

ME tulee hierojapariskuntamme Markon ja Emman etunimien ensimmäisistä kirjaimista.

 

Marko Aho on koulutettu hieroja urheiluhieroja. Marko on opiskellut hierojaksi Oulun hieroja-akatemiassa ja valmistunut vuonna 2015.
Marko on toiminut 6 vuotta hierontayrittäjänä. Marko hallitsee kalvokäsittelyt Fascia raudoilla.

Marko on ammatiltaan myös merkonomi ja työskennellyt Arinalla. Marko on harrastanut kehonrakennusta ja käynyt kuntosalilla 20 vuotta. Hän tuntee lajin haasteet myös hierojana ja hänen asiakkaisiin kuuluukin fitness- ja kehonrakennuksen harrastajia ja kilpailijoita.

Emma Aho on koulutettu hieroja  ja urheiluhieroja. Hänen hierontaopinnoissaan opintojen osa-alueena oli raajanivelten mobilisaatio ja liikkuvuus. Emma on opiskellut hierojaksi Oulun hieronta-akatemiassa valmistuen 2020. Emma on toiminut 2 vuotta hierontayrittäjänä. Emma hallitsee myös kalvokäsittelyt Fascia raudoilla. Emma on toiminut 6 vuotta toimistoassistenttina. Emma on harrastanut kilpanyrkkeilyä 8 vuotta ja viitisen vuotta kuntosalilla käymistä.

Olemme siis hierojapariskunta Oulun Hiukkavaarassa. Uudet hierontatoimitilamme ovat valmistuneet keväällä 2021. Tiloissamme on valoisat 2 hierontahuonetta sekä wc-tilat asiakkaille.
 

bottom of page